Меню

Прийом заяв про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна

12.05.2023
Прийом заяв про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна
  Прийом заяв про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна буде здійснюватись не раніше 22.05.2023 після вступу дію Закону України  2923-IX від 23.02.2023 Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України
На даний час заява на відшкодування пошкодженого майна подається самостійно через додаток Дія у смартфоні, скориставшись послугою єВідновлення.
У випадку, якщо ви отримали повідомлення, що пошкоджене майно не знайдено в реєстрі, ви можете скористатися послугою «Державна реєстрація права власності на нерухоме майно», яку надає ЦНАП м. Чернігова за попереднім записом.
Якщо нерухоме майно було внесене в Державного реєстру речових прав на нерухоме майно але не відображається в Дії необхідно звернутися в технічну підтримку дії.
Запис здійснюється на сайті(www.admincher.gov.ua), особисто в приміщенні ЦНАП, або за телефоном (0462) 77-26-43 (натиснути 9).

Консультація з приводу документів необхідних для державної реєстрації права власності на нерухоме майно  можна отримати особисто в ЦНАП м. Чернігова або за телефоном (0462) 77-26-43 (натиснути 4).