Меню

Видача спеціального дозволу на заготівлю деревини під час проведення рубок головного користування (лісорубний квиток)

Назва послуги: Видача спеціального дозволу на заготівлю деревини під час проведення рубок головного користування (лісорубний квиток)

Адміністративний збір: Безоплатно

Строк надання послуги: Лісорубний квиток або відмова у його видачі надається у строк, що не перевищує 30 календарних днів з дня реєстрації заяви (запиту)

Результат надання: Одержувач адміністративної послуги отримує лісорубний квиток із супровідним листом або за наявності підстав зазначених у пункті 13 відмову у його видачі у формі листа на офіційному бланку.

Способи отримання результату: Надання підприємствам установам організаціям та громадянам лісорубного квитка або відмова у його видачі здійснюється шляхом поштового відправлення або особистого прийому. Надання органам державної влади та органам місцевого самоврядування лісорубного квитка або відмова у його видачі здійснюється шляхом поштового відправлення.

Підстави для відмови: Підставами для відмови у наданні адміністративної послуги є: 1. Прийняття в установленому порядку рішення про зміну поділу лісів на категорії, в межах яких знаходяться лісові ділянки, виділені для спеціального використання лісових ресурсів, або про виділення особливо захисних лісових ділянок. 2. Прийняття рішення про припинення діяльності лісокористувача. 3. Не встановлення лімітів використання лісових ресурсів або їх перевищення. 4. Недотримання встановленого порядку видачі спеціального дозволу на використання лісових ресурсів.

Порядок оскарження: .