Меню

Якісне надання адміністративних послуг в умовах воєнного стану

23.05.2022
Якісне надання адміністративних послуг в умовах воєнного стану
Якісне надання адміністративних послуг в умовах воєнного стану має надважливе значення, особливо для осіб, які втратили рідних, житло, майно, для людей похилого віку та людей із інвалідністю, а  також для підтримки військовослужбовців, які боронять державу. З 24.02.2022 мільйони громадян були змушені залишити своє місце проживання. Викликом для ЦНАП та уповноважених осіб органів місцевого самоврядування при наданні адміністративних послуг стало відновлення роботи державних реєстрів та баз даних та робота в умовах обмежених ресурсів. Дещо виправило ситуацію забезпечення в умовах воєнного стану отримання електронних публічних послуг через застосунок «Дія».
Щоденно до ЦНАП м. Чернігів звертається близько 250 чоловік.
Станом на 23.05.2022 рейтинг ЦНАП м. Чернігів на ресурсі https://www.google.com/ становить 4.4 бали з 5.0 можливих при кількості відгуків – 474. Даний показник є одним із найвищих по країні. Рейтинг Управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради на даному майданчику склав 4.9.
Рейтинг ЦНАП м. Чернігів на ресурсі https://admin.voicer.digital/ (проект від «ДІЯ») становить 9.1 з 10 при кількості відгуків – 385.
Нагадуємо, на порталі ЦНАП м. Чернігів www.admincher.gov.ua та сторінці ЦНАП у мережі https://www.facebook.com/chernigiv.cnap реалізовано можливість зворотного зв’язку у режимі реального часу за допомогою чат-бота.