Меню

Послідовності дій суб’єктів надання пакетної адміністративної послуги за життєвою обставиною «Народження дитини»

Назва послуги: Послідовності дій суб’єктів надання пакетної адміністративної послуги за життєвою обставиною «Народження дитини»

Адміністративний збір: Відображаються лише платні етапи виконання послуги Реєстрація місця проживання новонародженої дитини - Платно - 0,0085 розміру мінімальної заробітної плати Оформлення та видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм (за потреби) - Платно Постанова Кабміну від 2 листопада 2016 р. № 770 - 682,00 грн. - 1034,00 грн.

Строк надання послуги: 5 робочих днів (без урахування оформлення паспорту)

Результат надання: .

Способи отримання результату: Етапи опрацювання заяви про надання адміністративної послуги: 1. Заповнення заяви для надання пакетної послуги та консультація щодо необхідних документів для отримання пакетної послуги 2. Прийом документів для видачі свідоцтва про народження дитини (https://admincher.gov.ua/info/service/4724/details) 3. Реєстрація місця проживання новонародженої дитини (https://admincher.gov.ua/info/service/4265/details) 4. Бронювання черги для оформлення паспорта для виїзду за кордон та консультація щодо необхідного пакету документів (залежно від обставин) 4.1 Оформлення та видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм (за потреби) (https://admincher.gov.ua/info/service/byservicescope-233/4581/details) 5. Прийом та обробка пакету документів для видачі посвідчень батьків та дітей багатодітної сім’ї (за потреби) (https://admincher.gov.ua/info/service/4270/details)