Меню

Комплексна послуга “єМалятко”

Назва послуги: Комплексна послуга “єМалятко”

Адміністративний збір: Безоплатно

Строк надання послуги: Для державної реєстрації народження дитини та її походження, для реєстрації дитини у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків, для внесення інформації про дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номера запису в ньому - 1 робочий день. Для призначення державної допомоги при народженні дитини - 30 календарних днів. Інформування про результати надання послуг здійснюються відповідним органом державної влади, органом місцевого самоврядування, який надав таку послугу, в день її надання.

Результат надання: 1. Видача свідоцтва про народження дитини. 2. Внесення інформації до Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. 3. Внесення інформації до Єдиного демографічного реєстру з присвоєнням УНЗР. Повідомлення про призначення допомоги при народженні дитини, або письмова відмова.

Способи отримання результату: Особисто, за пред’явленням документа, що посвідчує особу

Підстави для відмови: 1. Надання послуги суперечить вимогам законодавства України. 2. Заява подана недієздатною особою або особою, яка не має необхідних для цього повноважень. У разі надання заявником помилкових або недостовірних відомостей.

Нормативно-правові акти з питань надання адміністративної послуги: