Меню

Розпочато попередній запис для отримання послуг з реєстрації транспорту та видачі посвідчення водія

27.06.2022
Розпочато попередній запис для отримання послуг з реєстрації транспорту та видачі посвідчення водія
Відтепер у ЦНАП міста Чернігова суб’єкти звернення  можуть отримати наступні послуги:
— обміняти посвідчення водія (без складання іспитів); 
— отримати нове посвідчення водія замість втраченого або викраденого. 
Місто герой Чернігів стало першим населеним пунктом області, де зазначені послуги надаватимуться у ЦНАП.
Важливо! Адміністративні послуги даної категорії надаються у форматі «фронт-офіс». Це означає що державна реєстрація транспортних засобів, обмін, видача посвідчення водія проводиться територіальними органами з надання сервісних послуг МВС, а ЦНАП забезпечує прийняття, перевірку та передачу документів, видачу оформлених результатів. Строк надання послуги - до 5 робочих днів з дня подання необхідних документів.

Прийом заявників здійснюється виключно за попереднім записом (відео інструкція  доступна за посиланням https://www.admincher.gov.ua/info/news/341/details?LanguageId=0)
Необхідно обрати: Послуги ЦНАП - Послуги з реєстрації транспорту та видачі посвідчення водія
Графік попереднього запису: з понеділка по п'ятницю 8:30 - 13:10. 
Графік видачі готових документів (попередньо записуватись не потрібно):  з понеділка по четвер 8:30: - 16:00, п'ятниця 08:30 -15:30 (по готовності документів надійде СМС сповіщення)

Важливо!!! Адміністративна послуга «Реєстрація, перереєстрація колісних транспортних засобів усіх категорій з видачою свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, зняття з обліку транспортного засобу з видачою облікової картки та номерних знаків для разових поїздок» тимчасово не надається у зв'язку із відсутністю бланкової продукції