Меню

Підсумки роботи команди Центру надання адміністративних послуг у місті Чернігові за 2022 рік

08.02.2023
Підсумки роботи команди Центру надання адміністративних послуг у місті Чернігові за 2022 рік
  Повномасштабна війна в Україні суттєво вплинула на життя кожного громадянина нашої країни, змінила звичні ритми та темпи зростання у всіх сферах діяльності. 2022 рік став роком нових викликів і нового досвіду в роботі Центру надання адміністративних послуг, проте, незважаючи на труднощі, цей рік допоміг нам стати ще ближчими до людей та їх потреб.

Наша команда щодня працює над покращенням сервісу та якості надання адміністративних послуг, налагоджує співпрацю з партнерами, а також працює над постійним підвищенням кваліфікації працівників Центру, впроваджує різноманітні інновації та сервіси. Ми удосконалюємо наші технічні та інформаційні можливості, дбаємо про зручність та комфорт клієнтів. Ми завжди відкриті до зворотного зв’язку, постійно прислухаємося до Ваших побажань, і саме тому хочемо поділитися з Вам підсумками нашої роботи у 2022 році.
Ми прагнемо в найкоротші терміни та з максимальною віддачою допомогти кожному клієнту, який завітав до нас для отримання адміністративних послуг. Чекаємо на Вас у ЦНАП міста Чернігів!